Üveg zuhanykabin, zuhanyfal gyártás és beépítés

A zuhanykabin, zuhanyfal szép, elegáns, strapabíró, könnyen takarítható és biztonságos. Természetesen tisztában vagyunk vele, hogy létezik olcsóbb megoldás, de szebb és tartósabb nem. Akinek volt már a fürdőszobájában zuhanyfüggöny vagy műanyag keretes zuhanyzó, az tudja miről beszélünk.

Az üvegesek, 17. kerület Pesti út 41c   Az üvegesek, Zuhanyfal   Az üvegesek, zuhanykabin   Az üvegesek, zuhanykabin

   Zuhanyajtó, Az üvegesek, 17. kerület Pesti út 41c  Zuhanyajtó, Az üvegesek, 17. kerület Pesti út 41c   Zuhanykabin, Az üvegesek, 17. kerület Pesti út 41cZuhanykabin, Az üvegesek, 17. kerület Pesti út 41c

A fenti képeken néhány variáció látható a legáltalánosabb elrendezésekről. Szabvány, és a helyszínen felmért egyedi méretben készítjük, kiváló minőségben a zuhanyzókat. A zuhanykabin, zuhanyfal edzett üvegből készül és a vastagsága 8 mm, kívánságra vízlepergető réteggel ellátva. A biztonsági edzett üveg jól ellenáll a mechanikai behatásoknak, ezért készülnek ebből. Készítünk float (átlátszó), savmaratott (tejüveg, nem átlátszó), bronz (anyagában színezett) üvegből is zuhanyzókat. A szerelvények rozsdamentes anyagból gyártottak, fényes és szálcsiszolt kivitelben.  Örömmel adunk további tájékoztatást telefonon, e-mailen, vagy személyesen üzletünkben – Budapest 17. kerület Pesti út 41c . Ahol a szerelvényeket sőt komplett zuhanyajtót is meg lehet nézni, megkönnyítve a döntést. Kérjen árajánlatot, ami teljesen ingyenes és minden kötelezettségtől mentes. A legegyszerűbb e-mailben, hozzávetőleges méret megadásával, egy fotó a helyszínről (nem kötelező), esetleg egy rajz, vagy leírás az elképzelésről, ezek alapján tudunk egy árkalkulációt elkészíteni. Egy zuhanykabin, vagy zuhanyfal elkészítése körülbelül két hetet vesz igénybe a gyártással együtt.

A zuhanykabin, zuhanyfal, zuhanyajtó beépítése ma már az üveges, üvegezés munka része. Ezeket csak nagy odafigyeléssel, gondossággal lehet végezni, kezdve a felméréstől a kész munka átadásáig. A munkánkat nehezíti, hogy a fürdők nagy többsége nem túl igényesen vannak kivitelezve, nincsenek derékszögek, a csempék nincsenek síkban, a padló  rossz irányba lejt. Ezeket a hiányosságokat nekünk kell korrigálni, ami sokszor nem egyszerű, és esztétikailag rontja az összképet.

Itt egy videó a beépítésről: Zuhanykabin építés

Nem minden fürdőszobában zuhanykabin a megoldás, lehet adott esetben a zuhanyfal sokkal előnyösebb. Kisebb fürdőben egy komplett kabin túlságosan kitölti a teret, és zsúfolt hatást kelt. Ilyenkor valamilyen más variációt kell kitalálni. 17. kerületi üveges üzletünkben segítünk kitalálni. Az elképzelések nem mindig megvalósíthatók technikai vagy fizikai okokból.