Üveg zuhanykabin, zuhanyfal, zuhanyajtó gyártás és beépítés

Természetesen tisztában vagyunk vele, hogy létezik olcsóbb megoldás, de szebb és tartósabb nem. Akinek volt már a fürdőszobájában zuhanyfüggöny vagy műanyag zuhanyfal, az tudja miről beszélünk. Az üvegből készült zuhanykabin, zuhanyfal, zuhanyajtó szép, elegáns, strapabíró, könnyen takarítható és biztonságos.

Szabvány, és a helyszínen felmért egyedi méretben készítjük, kiváló minőségben a zuhanyzókat. Edzett üvegből készül és a vastagsága 8 mm, kívánságra vízlepergető réteggel ellátva. A szerelvények rozsdamentes anyagból gyártottak, fényes és szálcsiszolt kivitelben. Azonkívül igény szerint egyedi mintákkal is el tudjuk látni az üveget, ki, hogy szeretné, persze ennek az ára meglehetősen borsos. Azonban higgyék el ettől teljesen egyedivé és a fürdő díszévé válik a zuhanykabin. Örömmel adunk további tájékoztatást telefonon, e-mailben, vagy személyesen üzletünkben – Budapest 17. kerület Pesti út 41c . Ahol a szerelvényeket sőt komplett zuhanyajtót is meg lehet nézni, megkönnyítve a döntést. Kérjen árajánlatot, ami teljesen ingyenes és minden kötelezettségtől mentes.

Zuhanykabin, zuhanyfal, zuhanyajtó

A zuhanykabin, zuhanyfal, zuhanyajtó beépítése ma már az üveges, üvegezés munka része. Ezeket csak nagy odafigyeléssel, gondossággal lehet végezni, kezdve a felméréstől a kész munka átadásáig.

Melyik legyen? Zuhanykabin, zuhanyfal, zuhanyajtó?

Az üvegesek, 17. kerület Pesti út 41c (A Cinkotai útnál, Kék üzletház)

Nem minden fürdőszobában zuhanykabin a megoldás, lehet adott esetben a zuhanyfal sokkal előnyösebb. Kisebb fürdőben egy komplett kabin túlságosan kitölti a teret, és zsúfolt hatást kelt. Ilyenkor valamilyen más variációt kell kitalálni. 17. kerületi üveges üzletünkben segítünk kitalálni.