Hőszigetelt üveg  gyártása és helyszíni beépítése

Hőszigetelt üveg, hőszigetelő üveg, termo üveg. Mai energia árak mellett nagyon fontos a lakások, házak hőszigetelése és ebbe beletartozik a hőszigetelő üveg az ablakok hőveszteségének csökkentése. Az ablakok üvegfelülete igen nagy, ha nem a mai igényeknek megfelelő, akkor bizony a forintok rajta keresztül távoznak a pénztárcánkból. Ezért nem mindegy milyen üveg van az ablakokban. A legkorszerűbb hőszigetelt üvegek a töredékére csökkentik a hőveszteséget, ezenkívül az ilyen üveggel szerelt lakásban az ember hőérzete is más lesz. Sokkal kellemesebb. A bónusz pedig nyáron jelentkezik, ugyanis a kánikulában sem melegszik fel a belső tér. Tehát télen is és nyáron is energiatakarékos, azonkívül további előny, hogy a termo üveg hangszigetelő képessége is nagyon jó. Ami a nagyvárosokban lakóknak szintén nem elhanyagolható tényező.

Az üvegesek által kínált hőszigetelő üvegek:
Két- és háromrétegű termo üveg.
Kétrétegű termo üveg és háromrétegű termo üveg argon gázzal töltve. Ezek a javasoltak még akkor is, ha egyébként az épület nem hőszigetelt. Mivel hosszú élettartamúak és az épület hőszigetelése egy későbbi időpontban kerül megvalósításra, még akkor is megfelelő lesz.

Egyszerű hőszigetelt üveg K = 2,8 W/m²K

Low-e hőszigetelt üveg K= 1,3 W/m²K

Low-e hőszigetelt üveg + argon K= 1.1 W/m²K

Lehetőség van katedrál üvegből, savmaratott üvegből, vagy biztonsági üvegből is gyártására, bejárati ajtóba vagy fürdőszoba ablakba. A teljes vastagság függ a befogadó szerkezettől, az üveg vastagság pedig az az ablak méretétől is.

Ebben a táblázatban a legfontosabb technikai információk vannak összefoglalva.

Háromrétegű hőszigetelt üveg
A képen egy egyszerű háromrétegű hőszigetelő üveg látható. Összetétele: 4-16-4-16-4 (4mm-es síküveg – 16mm-es távtartó – 4mm-es síküveg – 16mm-es távtartó – 4mm-es síküveg)

A helyszínen felmérést és beépítést is vállalunk, de, ha elhozzák nekünk akkor a műhelyünkben végezzük el a munkát. Így nincs kiszállási díj. A műanyag nyílászárókban, ha nem nagyméretű, akkor akkor akár házilag is ki lehet cserélni az üveget.

További információ üveges üzletünkben – Budapest 17. kerület Pesti út 41/c, kék üzletház – vagy az egyéb elérhetőségeink valamelyikén.

Az üvegesek, 17. kerület Pesti út 41c (A Cinkotai útnál, Kék üzletház)